Forlæng sommerfarven

Benecos GRN Kropspleje Sommer Trilogy

Sommeren går på hæld, men sommerfarven behøver ikke at forsvinde sammen med solen. Med 100% naturlige og økologiske showergels, bodyscrubs og bodylotions fra Trilogy, Benecos og GRN kan du forlænge sommerfarven langt ind i efteråret – og hvem har ikke lyst til at beholde den smukke sommerglød lidt endnu. Med en simpel tre-trins rutine, kan du holde på farven og samtidig pleje din hud, så den er i topform, når efterårskulden sætter ind.

 

1. trin er at bruge en fugtgivende, sæbefri showergel. 

Ved at vælge en sæbefri shower gel undgår du at udtørre huden, der ellers kan komme til at se mat og grå ud i stedet for glødende og gylden. Prøv for eksempel Benecos Shower Gel (59,-) der er en mild, sæbefri shower gel baseret på rent alpinvand og et unikt Bio-kompleks, der gør huden bedre i stand til at holde på fugt. Eller GRN's sæbefrie showergels, der findes i tre varianter. GRN Essential Elements Shower Gel (79,-) med hampefrø og æble giver en forfriskende badeoplevelse, GRN Rich Care Shower Gel (79,-) med bergamotte og olivenolie beroliger krop og sind og GRN Pure Elements Shower Gel (79,-) med havsalt og chlorella alger genopretter og styrker hudens barriere.

Leder du efter en showergel, der både kan bruges af hele familien og gør badeoplevelsen til en sand spa-oplevelse, så er Trilogys Botanical Body Wash (249,-) en vinder. Den sæbefrie shower gel indeholder Trilogys ikoniske, ultra-fugtgivende hybenkerneolie, der nærer huden. Den indeholder en æteriske duftblanding med lavendel, røgelse og rose geranium, der afslapper både krop og sind, og som alle jeg har mødt øjeblikkeligt bliver helt forelsket i. 

 

2. trin er at exfoliere huden, så de døde, glansløse hudceller bliver fjernet og afslører de stadig brune glødende hudceller nedenunder. Men for meget kan også gøre skade, så exfolier kun din hud en til to gange om ugen.

For at passe på miljøet skal man vælge en scrub uden mikroplastik. Benecos Shower Scrub (59,-) skrubber huden fin og glat med knuste abrikoskerner og fint pulver af mandelskind, mens hyldebærekstrakt plejer og beroliger huden. Og så er den vegansk. 

Hvis du elsker at springe over, hvor gærdet er lavest (og helt ærligt, hvem gør ikke det, når ingen kigger), så er Trilogy Exfoliating Body Balm (299,-) lige dig. Den ultra-nærende balm med fint knuste hybenkerner skrubber huden blidt men effektivt, samtidig med at kæmpenatlys-, jojoba- og hybenkerneolie, der med deres høje indhold af essentielle fedtsyrer, understøtter hudens naturlige regenerering. Den efterlader huden næret og fugtet og fungerer derfor både som scrub og nærende balm, så du ikke behøver at smøre dig ind, når du kommer ud af badet.

 

3. trin er at give huden masser af fugt, så huden stråler og ikke tørrer ud. En hel sommer med sol og saltvand kan gøre huden tør, og det giver huden en mat udstråling. Men ved at fylde huden op med fugt giver du huden glød igen og holder bedre på sommerkuløren. 

Her handler det virkelig om temperament. Er du til bodylotions, så er
Benecos Body Lotions (59,-) både vegansk, nærende og baseret på det unikke bio-mix bestående af syv udvalgte fugtighedsgivende og fugtgenoprettende planteekstrakter, fra kontrollerede økologiske landbrug. Hver variant indeholder desuden planteekstrakter, der hjælper huden med dens forskellige behov. GRN's bodylotions findes i to varianterGRN Essential Elements Body Lotion (109,-) med fugtighedsbevarende honningekstrakt og hampolie nærer huden i dybden og beskytter mod udtørring. GRN Pure Elements Body Lotion (109,-) med blåbær og havsalt nærer og genopretter sensitiv huds barriere. 

Har du meget tør hud anbefaler vi enten GRN Rich Care Body Butter (149,-) der er fuld af sheabutter, som både fugter og skaber en beskyttende barriere, eller Trilogy Ultra Hydrating Body Cream (189,-), der udover at være fuld af fugtgivende hyaluronsyre også indeholder en smule glitrende mica, der giver den solbrune hud et smukt skær. 

Hvis du har sart hud eller bare foretrækker at smøre dig ind i noget uden duft er Trilogy Pure Plant Body Oil (189,-) et rigtig godt bud. Den indeholder en blanding af naturens mest nærende planteolier, som fugter i dybden, uden at du føler dig fedtet, og giver huden en smuk satin-finish.

 


Nyere opslag