Hudpleje til efterår og vinter

ansigtspleje efterår GRN Trilogy vinter

Kender du det, at din hud pludselig virker tør, selvom den plejer at fedte i t-zonen, at dine fine linjer omkring øjnene pludselig ser meget dybere ud, eller at din hud pludselig slår ud, selvom din rutine ikke har ændret sig. Så er det tid til at kigge på kalenderen.

Når vi rammer efteråret og temperaturen daler, daler luftens fugtindhold også, og derfor er det ikke kun din krop, der skal pakkes ekstra ind – det skal din hud også. Den tørre luft trækker fugten ud af huden, og det efterlader den tør og svækker dens naturlige barrierefunktion. Derfor har den også brug for ekstra pleje, fugt og næring.

Rens

Skift din gel rens eller micellar water ud med en cremet rens eller en renseolie, som giver huden fugt og næring, mens den fjerner make up og renser huden.

Trilogy Rosehip Cream Cleanser
Trilogys rensecreme indholder en halv flaske
hybenkerneolie og giver huden masser af næring. 

 

En rensemælk er stadig fugtgivende, men dog knap så fed og kan
derfor være god til mere fedtede og kombinerede hudtyper. 

 

Trilogy Very Gentle Cleansing Cream

 Trilogy Very gentle cleansing cream (god til sensitiv hud)
100% duftfri, mild og beroligende rensecreme, der giver næring, mens komplekset SyriCalm beviseligt dæmper inflammation og irritation.  

Trilogy Rosehip Transformation Cleansing Oil

Denne nærende olie opløser let make up og snavs, men transformerer sig
i kontakt med vand, til en let skummende rensemælk, der let kan vaskes af. 

 

Exfoliering

Når din hud mister sin glans og ser trist og træt ud, så har den brug for exfoliering. Om vinteren kan huden have brug for lidt mere hjælp til at komme af med de døde hudceller, der ellers kan tilstoppe porerne og gøre det svært for dine hudplejeprodukter at trænge ordentligt ind i huden.

 

 Trilogy Triple Action Jelly Exfoliator (effektiv og fugtgivende)
Tre-lags exfoliering pakket ind i en hybenkerneolie-gele, der polerer og buffer døde hudceller væk, så din hud igen ser frisk og fin ud. 

 

Denne polishing powder forvandles til en mildt exfolierende rensemælk, når den tilsættes vand. Brug den en gang om dagen eller efter behov.


Mild exfolierende serum, der virker på bare 30 minutter. Den er så mild, at du kan bruge den både morgen og aften – også på sensitiv hud.

 

Serum

Her har du virkelig mulighed for at give din hud noget at stå imod med. De koncentrerede serummer indeholder ingredienser, der er målrettet hudens behov. På den måde kan du booste hudens fugtindhold ved fx at vælge et serum med ’naturens fugtmagnet’ hyaluronsyre eller dæmpe irritation ved at vælge et serum med beroligende ingredienser.

 Microbiome Complexion Renew Serum (god til alle hudtyper)
Et let serum, der genopretter hudens skrøbelige mikrobiom balance. Ved ubalancer kan man få tør hud, akne, eksem, udslæt og rødme.
Prøv den – vi har set vilde resultater!


Trilogy Hyaluronic Acid+ Booster (god til alle hudtyper)
Her er løsningen på tør og dehydreret hud hele året rundt. Et potent serum med hyaluronsyre, der binder fugt i huden. Brug den som en kur morgen og aften i mindst 2 uger, eller som en fast del af din hudplejerutine. 


 GRN Anti Wrinkle Face Serum (god til moden hud)
Dette serum er fyldt med antioxidanter og fugtgivende hyaluronsyre, der giver masser af fugt og et friskere udseende til den modne og krævende hud.


 Trilogy Very Gentle Calming Serum (god til sensitiv hud)
Fugtgivende, beroligende serum med hyaluronsyre og SyriCalm til sensitiv hud. Uden duft og dermatologisk testet. 

 

Olie

Det kan virke voldsomt både at bruge serum og olie, men det er faktisk en rigtig god idé, når huden skal beskyttes mod vind og vejr. Se det som en ulden undertrøje, der giver ekstra varme, så kulden ikke trænger igennem. Og inden du bliver nervøs for, om olien vil gøre huden fedtet og skinnende, så kan vi berolige dig med, at du kun skal bruge 2-3 dråber som hurtigt trænger ind i huden.

 Trilogy Rosehip Oil Antioxidant+ (god til alle hudtyper)
Hybenkerneolie tilsat nogle af naturens kraftigste antioxidanter.
Fugter, reparerer og beskytter mod skader fra frie radikaler. 

 

Denne ansigtsolie med beroligende lavendelblomstekstrakt, fugtgivende  højkvalitetsolier og antioxidanter giver masser af næring, reparation og beskytter mod skader fra frie radikaler. 

 

 Trilogy CoQ10 Booster Oil (god til moden hud)
En serum af potente naturlige olier, der hjælper huden med genopretning og udstråling, samtidig med at den minimerer forekomsten af fine linjer og rynker.

 

Øjencreme

Hvis du ikke allerede bruger øjencreme, så er der rigtig god grund til at gøre det, når kalenderen viser efterår og vinter. De sarte øjenomgivelser er nemlig særligt udsatte, når det kommer til udtørring og resultatet er flere og dybere linjer og rynker. Heldigvis kan lidt øjencreme give den tynde hud omkring øjnene sin spændstighed og fylde igen.

100% duftfri øjencreme med  aloe vera, avocadoolie, acaiolie, Rosapene™ og hybenkerneolie, der tilsammen gør Trilogys Eye Contour Cream kølende og næringsrig. 

 

 GRN Rich Elements Eye Cream (god til alle hudtyper – også moden hud)
Anti-rynke øjencremen med eksklusiv mandel- og olivenolie giver en strålende øjenkontur. Rynker minimeres, og huden fugtes optimalt takket være hyaluronsyre. 

 

 Trilogy CoQ10 Eye Recovery Concentrate (god til moden hud)
Et koncentreret og 100% duftfrit øjenserum pakket med antioxidantrige, botaniske ekstrakter såsom Co-enzym Q10, der er specifikt udvalgt for deres kraftfulde lysnende og opstrammende effekter, samtidig med at de reducerer forekomsten af fine linjer og rynker.

 

 Trilogy Very Gentle Eye Cream (god til sensitiv hud)
En let, 100% duftfri og alligevel yderst effektiv øjencreme, der indeholder en blanding af rene planteolier og beroligende botaniske aktiver. Også god til eksem og udslæt om øjnene. 

 

Fugtighedscreme

For at optimere din hudpleje, bør du skifte til en federe creme, når temperaturen falder. Udover at give huden fugt, virker en god fugtighedscreme også ved at lægge en beskyttende barriere på huden, så huden bedre kan holde på fugten, og ydre faktorer såsom kulde og tør luft ikke påvirker huden i samme grad. Det er også en rigtig god idé at tilføje en natcreme til din rutine, så du kan tilføre din hud ekstra næring om natten, hvor din hud er mest modtagelig.

 Trilogy Ultra Moisturising Cream (god til tør hud)
  Denne intensive fugtighedscreme lindrer tør hud med sin super intense fugtgivende formel helt uden at fedte. Den hjælper med at genoprette hudens fugtniveauer og hjælper samtidig med at forhindre yderligere fugttab.


  Trilogy Line Smoothing Day Cream (god til moden hud)
En koncentreret dagcreme, som synligt udglatter fine linjer og rynker. Med en gennemprøvet, naturlig cocktail af naturlige aktiver hjælper Trilogys Line Smoothing Day Cream med at udglatte, opstramme, styrke og pleje huden.


Denne delikat duftende natcreme med arganolie, fugtgivende olivenolie, shea butter, jojoba- og kokosnøddeolie plejer intensivt og regenererer den modne hud, mens du sover. 


  Trilogy Vitamin C Ceramide Night Cream (god til tør og glansløs hud)
Skønhedssøvn er en VIRKELIG ting! Vågn op med masser af glød og en hud, der stråler af sundhed med Trilogy Vitamin C Ceramide Night Cream. Indeholder ceramide III, der beviseligt øger hudens fugt markant på bare 7 dage.  


Ansigtsmasker

En ansigtsmaske en gang eller to om ugen kan tage din hudpleje rutine fra ’god’ til ’perfekt’. Måske har din hud, på trods af et serum, olie og fugtighedscreme, brug for ekstra pleje. Du kan vælge mellem mange forskellige slags, og hvis du ikke føler, at du har de ti minutter det tager at bruge en ansigtsmaske, så kan du vælge en natmaske, som virker, mens du sover.

 Trilogy Hydrating Jelly Mask (God til alle hudtyper)
Den kølende og gennemfugtende gelemaske baseret på hybenkerneolie indeholder blandt andet planteudledt hyaluronsyre, der udover at være naturens fugtmagnet, hjælper med at udglatte fine linjer og rynker.


Fugtgivende og genoprettende natmaske, der reducerer fine linjer og rynker og lysner hudtonen. Påfør den i et jævnt lag inden sengetid og vågn op til blød og gennemfugtet hud.


Har du brug for en dybderensende maske, men tåler din hud ikke mere udtørring, så er dette en perfekt maske. Med rensende, gult ler og fugtgivende mandelolie har denne maske en 2i1 effekt.


En fugtighedsmaske med fugtgivende honningekstrakt og beskyttende hampefrøolie og bivoks. Nærer huden i dybden og efterlader selv den tørreste hud med en behagelig gennemfugtet følelse. 

 


Ældre opslag