Julegaveideer

Benecos gave jul Trilogy

Den helt perfekte julegave kan sige mere end 1000 ord. Hos Green Girl vil vi gerne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige julegave til dem, du holder af.

 

Gaver til hende
Hvad end du er på jagt efter en julegave til din mor, søster eller veninde, så er Trilogys Aromatic Certified Organic Rosehip Oil et sikkert hit. Den klassiske, økologiske hybenkerneolie er tilsat Trilogys beroligende signaturduft med lavendel, røgelse og geranium, som man næsten bliver afhængig af. De uforlignelige resultater på ar, tør hud, rynker og fine linjer, strækmærker og pigmentforandringer gør det til en all-round skønhedsolie til alle hudtyper og aldre. 

Et andet godt bud, der hver eneste dag vil huske modtageren på, hvor meget du holder af dem, er de muligvis blødeste makeup-børster på markedet. Benecos børster og pensler er lavet af Turay, der er holdbare, bløde kulfibre, skaftet er lavet af bæredygtigt, lakeret birketræ og manchetten af genanvendt aluminium. Se udvalget af børster og pensler her.

Gaver til teenageren
Trilogy har en serie, der er som skabt til teenagehud, der tit har en tendens til at fedte i t-zonen og få urenheder. Den naturligt certificerede serie består af den blide rens Trilogy Clarifying Cleansing Gel, den rensende og mildt exfolierende Trilogy Purifying Cleansing Toner, den balancerende Trilogy HempHip™ Balancing Oil og den uundværlige matterende Trilogy Mattifying Moisturising Lotion. Ingredienserne er særligt udvalgt for at balancere hudens fugt- og oliebalance og afhjælpe skinnende hud, samtidig med at de forebygger fremtidige urenheder.

Skal man finde en mindre gave en sin yndlingsteenager, så er en pakke med et par af Benecos Lip Balms eller Natural Lipgloss sikker på at vække glæde. De naturlige og økologisk certificerede læbeprodukter er udelukkende lavet af ingredienser, der er godkendt til fødevarer, så du ikke skal bekymre dig om uønsket kemi.

 

Gaver til ham
Forkæl mændene i dit liv med lækre produkter til skægget. Benecos har en vidunderlig skægserie med Beard Oil, Shaving Cream og Face & Aftershave Balm, der er baseret på jernurt og aloe vera og dufter skønt af blandt andet rosmarin og lavendel.

Kender du en mand, der går op i sport og kost, så er Adunas superfoods perfekte til at sætte turbo på morgengrøden eller den daglige smoothie. Med et par skefulde af Adunas Moringa Powder får han protein, alle ni aminosyrer og 13 essentielle vitaminer og mineraler på det anbefalede daglige tilførselsniveau (ADT). Udover det har moringa et usædvanligt højt indhold af antioxidanter med hele seks gange så mange antioxidanter som gojibær. 


Ældre opslag Nyere opslag